Kijk jij ook zo graag naar taarten met een mooi patroon? Als je de Instagram-pagina van de dertigjarige Lauren Ko uit Seattle checkt, blijf je nog wel even staren. Haar posts zijn ontzettend prachtige kunstwerken. Ze is gespecialiseerd in vlechttaarten. Daarnaast maakt ze vaak gebruik van groenten fruit om een mooi gekleurd patroon te maken, dat er elke keer weer ‘breathtaking’ uit ziet. Te mooi om op te eten!

Foto’s: Lauren Ko

Lots of likes
Haar Instagrampagina heet @lokokitchen en Lauren heeft 121.000 volgers op Instagram. Op haar taarten krijgt ze ontzettend veel likes en reacties, de likes op de laatste paar postst variëren tussen de 12 en 20.000 stuks. In de herfst van 2017 begon ze steeds meer bekendheid te krijgen. Dit kwam met name door haar ‘blueberry pie’, die op en kunstige manier was gevlochten. Zie hieronder.

Hoe vlecht je taarten? Klik hier!

De ‘blueberry pie’ waar Lauren veel aandacht door kreeg.

Beroemd
Eind november stond Lauren Ko met een interview op de website van Seattle Magazine en Buzzfeed. Ze geeft aan dat ze heel verbaast is dat ze zo bekend is geworden. “Ik startte dit account voor de lol, om mijn foodfoto’s apart van mijn persoonlijke account te plaatsen.” Lauren heeft er nooit een opleiding voor gevolgd, maar ze is gek op bakken en vind het leuk om te expirementeren met taarten op een artistieke manier. “Ik krijg inspiratie van kunst en geometrie en word gedreven door kleuren en patronen. Wat ik creëer tijdens een ‘baksessie’ is vaak met producten die in het seizoen zijn en die nog in mijn koelkast liggen.”

Klik hier voor het artikel van Seattle Magazine
Klik hier voor het artikel van Buzzfeed

Hieronder nog een filmpje om weg te zwijmelen bij de kunstwerken van Lauren.

https://www.youtube.com/watch?v=Imdig5QgrOI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *