1. Bosch CBG635BS3.

Bosch CBG635BS3. oven

5/5

Met de Bosch CBG635BS3. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch CBG635BS3. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 45,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch CBG635BS3. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud47 l
Gewicht28,6 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesFlexibele ovenruimte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch CBG635BS3. oven

Met de Bosch CBG635BS3 inbouw oven kun je op 3 niveaus tegelijkertijd 3 gerechten bereiden. De 4D hetelucht functie zorgt ervoor dat de hete lucht de ovenruimte in wordt geblazen en vervolgens regelmatig van richting verandert. Hierdoor worden de gerechten gelijkmatig gebakken, ongeacht hun plaats in de oven of of er meerdere gerechten tegelijkertijd in de oven staan. De AutoPilot functie biedt 10 voorgeprogrammeerde programma's, waarmee de oven zelf de juiste bereidingswijze en tijd kan kiezen. Na het bereiden van de gerechten, is de deur makkelijk te sluiten met de SoftClose techniek. De deur zal hierdoor zachtjes dichtgaan zonder dat deze hard tegen de ovenruimte aanklapt.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken. Je bedient de oven nauwkeurig met het touchscreen, zodat je precies de juiste temperatuur bereikt. Ontdooi bevroren etenswaren eenvoudig met de ontdooifunctie.

Minpunten
  • De oven heeft geen volledige zelfreiniging

    .

    Schoonmaken moet dus nog steeds met de hand gedaan worden.

Veelgestelde vragen over de Bosch CBG635BS3. oven

De Bosch CBG635BS3. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch CBG635BS3. oven weegt 28,6 kg. 

De Bosch CBG635BS3. is een Inbouw oven.

De Bosch CBG635BS3. oven heeft een inhoud van 47 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch CBG635BS3. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch CBG635BS3. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch CBG635BS3. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Ovenrooster.

Deze Bosch CBG635BS3. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch CBG635BS3. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch CBG635BS3. oven