1. ETNA CM851RVS.

ETNA CM851RVS. oven

5/5

Met de ETNA CM851RVS. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen. De ETNA CM851RVS. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 56,5 cm diep en 45,4 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de ETNA CM851RVS. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 45,4 cm hoogte en 56,5 cm diepte.
Inhoud51 l
Gewicht39 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stoomschaal, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesGrill, Hetelucht
Aanbevolen voor type etenKant-en-klaarmaaltijd opwarmen

 

Omschrijving van de ETNA CM851RVS. oven

De ETNA CM851RVS is een veelzijdige combi-oven met verschillende functies. Het apparaat is voorzien van een LED-display waarmee je gemakkelijk door de afzonderlijke programma's kunt bladeren. Met de intuïtieve bediening kun je de bereidingsmodus, temperatuur en tijdsduur kiezen. Zo stel je eenvoudig zelf de beste bereiding in. Met de meegeleverde stoomaccessoire kun je gezonde maaltijden bereiden. Verwarm je etenswaren met stoom, waardoor de vitamines, smaak en structuur behouden blijven. Ook kun je met de 5 inschuifhoogtes meerdere gerechten tegelijk bakken. En dankzij het ontbreken van een draaiplateau is er ruimte voor grote ovenschalen. De ETNA CM851RVS is een apparaat met vele mogelijkheden en een gemakkelijke bediening.

Pluspunten
  • Is met een inhoud van 51 liter ook geschikt voor het bereiden van een grote ovenschaal lasagne of een hele kip? - Is deze oven met een inhoud van 51 liter ook geschikt voor het bereiden van een grote ovenschaal lasagne of een hele kip? De combi oven verwarmt gelijkmatig zonder draaiplateau, je plaatst dus ook rechthoekige ovenschalen

    .

    - De combi oven verwarmt gelijkmatig zonder het gebruik van een draaiplateau, waarmee je ook rechthoekige ovenschalen kunt plaatsen. Selecteer het gewicht en type gerecht, het automatische programma stelt de juiste tijd en bereidingswijze in

    .

    - Kies het gewicht en het type gerecht, waarna het automatische programma de juiste tijd en bereidingswijze instelt.

Minpunten
  • De oven deur opent horizontaal, plaats deze daarom niet te hoog in een keukenkastje.

Veelgestelde vragen over de ETNA CM851RVS. oven

De ETNA CM851RVS. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 45,4 cm hoogte en 56,5 cm diepte. De ETNA CM851RVS. oven weegt 39 kg. 

De ETNA CM851RVS. oven heeft een inhoud van 51 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ETNA CM851RVS. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ETNA CM851RVS. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ETNA CM851RVS. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stoomschaal, Stroomkabel.

Deze ETNA CM851RVS. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ETNA CM851RVS. oven zijn: Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen.

Alternatieven voor deze ETNA CM851RVS. oven