1. Kookboeken
  2. Amazing Asia.

Amazing Asia. van Emma de Thouars

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Amazing Asia. van Emma de Thouars. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Emma de Thouars.

Specificaties van het kookboek Amazing Asia.
HoofdauteurEmma de Thouars
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Amazing Asia. van Emma de Thouars

Amazing Asia is de nieuwste kookboek van Emma de Thouars. De kookboek bevat een selectie van de meest authentieke en verrassende Aziatische gerechten. Met deze gerechten kun je zelf thuis heerlijke en verrassende maaltijden maken. De gerechten in Amazing Asia zijn afkomstig uit diverse landen in Azië. Van Taiwanese kippenrijst tot Szechuanese dumplings met varkensgehakt, van loeihete noedels uit de Chinese stad Chongqing tot limoenbladijs met kokos-shortbread. Er is voor ieder wat wils! De gerechten zijn eenvoudig te maken, ook voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met het koken van Aziatische gerechten. Alle ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden in de lokale supermarkt en de recepten zijn duidelijk omschreven. Emma de Thouars deelt haar favoriete Aziatische gerechten en geheimen, waardoor je zelf thuis heerlijk kunt genieten van authentiek en vernieuwend comfort food.

Veelgestelde vragen over het kookboek Amazing Asia. van Emma de Thouars

Het boek Amazing Asia. is geschreven door de auteur Emma de Thouars. 

Het kookboek Amazing Asia. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Amazing Asia. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Amazing Asia. van Emma de Thouars uitgebracht. Het kookboek Amazing Asia. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038808666.

Het kookboek Amazing Asia. van Emma de Thouars valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken