1. Siemens CM636GBS1.

Siemens CM636GBS1. oven

5/5

Met de Siemens CM636GBS1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Zelfgemaakte pizza. De Siemens CM636GBS1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 45,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de Siemens CM636GBS1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud45 l
Gewicht36 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Siemens CM636GBS1. oven

De Siemens CM636GBS1 biedt je nog veel meer mogelijkheden. Je kunt de oven naar wens instellen met de handige draaiknop en timer. Zet de timer op de gewenste tijd en het apparaat schakelt automatisch uit als de bereiding klaar is. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van verbrand voedsel of overbodige energieverbruik. Met de warmhoudfunctie houd je de gerechten nog langer warm, zodat je nooit meer koud eten op tafel zet. Daarnaast heeft de Siemens CM636GBS1 een extra grote deuropening, waardoor je gemakkelijk borden, pannen en ovenschalen in en uit kunt halen. Kortom, de Siemens CM636GBS1 biedt de perfecte combinatie van gebruiksgemak, kwaliteit en veelzijdigheid. Geniet van de heerlijkste pizza's en ander gebakken voedsel met de Siemens CM636GBS1. Met de Siemens CM636GBS1 is pizza bakken nog nooit zo gemakkelijk geweest. De speciale pizzastand zorgt ervoor dat je pizza's een heerlijke knapperige bodem krijgen met een krokante kaaskorst. Daarnaast heeft de oven een speciale coating aan de binnenzijde waardoor etensresten niet aan de wanden plakken. De handige draaiknop en timer maken het instellen van de oven eenvoudig. Met de warmhoudfunctie houd je de gerechten nog langer warm. De grote deuropening zorgt ervoor dat je gemakkelijk borden, pannen en ovenschalen in en uit kunt halen. Geniet van de beste pizza's en andere gebakken voedsel met de Siemens CM636GBS1.

Pluspunten
  • De oven heeft een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt

    .

    Het bedienen van de oven is redelijk gemakkelijk dankzij gemiddeld gebruiksgemak.

Minpunten
  • Warmt op met een vermogen van 900 watt trager dan vergelijkbare combi ovens.

Veelgestelde vragen over de Siemens CM636GBS1. oven

De Siemens CM636GBS1. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Siemens CM636GBS1. oven weegt 36 kg. 

De Siemens CM636GBS1. is een Inbouw oven.

De Siemens CM636GBS1. oven heeft een inhoud van 45 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Siemens CM636GBS1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Siemens CM636GBS1. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Siemens CM636GBS1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel.

Deze Siemens CM636GBS1. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Siemens CM636GBS1. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Siemens CM636GBS1. oven