1. Kookboeken
  2. TLV Vegan.

TLV Vegan. van Jigal Krant

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens TLV Vegan. van Jigal Krant. Een kookboek bestaande uit 448 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jigal Krant.

Specificaties van het kookboek TLV Vegan.
HoofdauteurJigal Krant
Aantal pagina’s448
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek TLV Vegan. van Jigal Krant

TLV Vegan is een bijzondere kookervaring. Jigal Krant, een van 's werelds meest bekende chef-koks, heeft een verrassend vervolg geschreven op zijn prijswinnende kookboek. In TLV Vegan dompelt hij je onder in de verleidelijke wereld van de veganistische keuken van Tel Aviv. Met de passie en humor die hij kenmerkt, deelt hij zijn kennis en ervaring met lezers. TLV Vegan biedt een unieke kijk op de Tel Aviv-cultuur, waarbij Krant de lezer meeneemt op een boeiende reis vol met verrassende recepten. Van klassieke falafels tot innovatieve sushi-gerechten, TLV Vegan is een lees- en kookboek waarmee je de bruisende veganistische scène van Tel Aviv kunt verkennen. Laat je inspireren door Jigal Krant en ontdek de smaken die Tel Aviv te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over het kookboek TLV Vegan. van Jigal Krant

Het boek TLV Vegan. is geschreven door de auteur Jigal Krant. 

Het kookboek TLV Vegan. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek TLV Vegan. bestaat uit 448 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek TLV Vegan. van Jigal Krant uitgebracht. Het kookboek TLV Vegan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038806754.

Het kookboek TLV Vegan. van Jigal Krant valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken