1. Inventum GF750S.

Inventum GF750S.

5/5

Wordt de Inventum GF750S. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Inventum GF750S. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1 kg en een inhoud van 5 l. Scroll verder voor meer informatie over de Inventum GF750S.

Specificaties van de Inventum GF750S.

 

Vermogen3000 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

1 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalMetaal
Gewicht3,9 kg
Inhoud5 l
GerufilterJa
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Mandje

 

Omschrijving van de Inventum GF750S.

In de Inventum GF750S bak je eenvoudig voldoende frites en snacks voor een groep van 3 tot 4 personen. De friteuse heeft een ruime binnenpan waar je gebruik van maakt met de grote mand óf met 2 kleine mandjes. Op deze manier bak je de frites en snacks tegelijkertijd. Tijdens het bakken heb je een goed zicht door het venster, zodat je de frites en snacks in de gaten kunt houden. Om te voorkomen dat er een frituurlucht door het hele huis hangt, is er een geurfilter aanwezig. Zo geniet je niet de volgende dag nog na van de frietavond. Tijdens het opruimen kun je de losse onderdelen, zoals de binnenpan en de mandjes, gewoon in de vaatwasser plaatsen. Zo hoef je geen afwas te doen.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kan je gemakkelijk frietjes en snacks tegelijk klaarmaken. Je vouwt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Het geurfilter zorgt er grotendeels voor dat er minder baklucht in de kamer hangt, waardoor het huis geurlozer is.

Minpunten
  • Je houdt zelf in de gaten wanneer je bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over deze Inventum GF750S.

De Inventum GF750S. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de Inventum GF750S. is 3000 W.

De Inventum GF750S. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De Inventum GF750S. heeft een inhoud van 5 l en een laadvermogen van 1 kg.

De Inventum GF750S. is gemaakt van solide Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Inventum GF750S. weegt 3,9 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Inventum GF750S. heeft een geurfilter: Ja. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Inventum GF750S. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Inventum GF750S.