1. Kookboeken
  2. Soepbijbel.

Soepbijbel. van Heleen, Timmermans

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Soepbijbel. van Heleen, Timmermans. Een kookboek bestaande uit 432 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Heleen, Timmermans.

Specificaties van het kookboek Soepbijbel.
HoofdauteurHeleen, Timmermans
Aantal pagina’s432
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera Culinair
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Soepbijbel. van Heleen, Timmermans

Soepbijbel is dé ultieme gids voor de soepliefhebber. Met ruim 130 recepten bewijst Heleen Timmermans dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassieke recepten zoals tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne en mediterrane soepen zoals witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep en amandel-saffraansoep. Met de duidelijke stap-voor-stapfotografie en uitgebreide instructies leer je alle technieken die komen kijken bij het bereiden van de lekkerste soepen. Daarnaast krijg je tips om je soepen extra speciaal te maken met garnituren en leer je hoe je een maaltijd compleet maakt met een van de overheerlijke broodrecepten en smeersels. Soepbijbel is dé ultieme gids voor het maken van de heerlijkste soepen!

Veelgestelde vragen over het kookboek Soepbijbel. van Heleen, Timmermans

Het boek Soepbijbel. is geschreven door de auteur Heleen, Timmermans. 

Het kookboek Soepbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Soepbijbel. bestaat uit 432 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera Culinair heeft het kookboek Soepbijbel. van Heleen, Timmermans uitgebracht. Het kookboek Soepbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048839834.

Het kookboek Soepbijbel. van Heleen, Timmermans valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken