1. Kookboeken
  2. Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken.

Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. van Merijn Tol

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. van Merijn Tol. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Merijn Tol.

Specificaties van het kookboek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken.
HoofdauteurMerijn Tol
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
KeukenMediterrane, Arabisch
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. van Merijn Tol

De Landenbijbel 11 De bijbel van de Libanese keuken is een kookboek vol met authentieke Libanese recepten. Met meer dan 100 recepten, gevarieerd in smaak en stijl, biedt deze bijbel u een unieke kans om de Libanese keuken te ontdekken. Van kibbeh en tabouleh tot fatteh, mujadara en ma'moul; er is voor ieder wat wils. De recepten zijn eenvoudig te volgen en er worden ook veel tips en trucs gegeven om ervoor te zorgen dat uw gerechten altijd de perfecte smaak hebben. De uitgebreide glossary geeft u een goed beeld van de vele ingrediënten die gebruikt worden bij het bereiden van Libanese gerechten, en de verklarende foto's helpen u om de bereidingswijze te begrijpen. De Landenbijbel 11 De bijbel van de Libanese keuken biedt u de perfecte kans om uw culinaire kennis en vaardigheden te verbeteren. Of u nu een ervaren chef-kok bent of een nieuwkomer in de wereld van het koken, u zult genieten van de recepten die deze bijbel te bieden heeft. Proef de smaken van de Libanese keuken en ontdek de schoonheid van een authentieke culinaire traditie.

Veelgestelde vragen over het kookboek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. van Merijn Tol

Het boek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. is geschreven door de auteur Merijn Tol. 

Het kookboek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. van Merijn Tol uitgebracht. Het kookboek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048863631.

Het kookboek Landenbijbels 11 De bijbel van de Libanese keuken. van Merijn Tol valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Arabisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken