1. Siemens HB513ABR1.

Siemens HB513ABR1. oven

5/5

Met de Siemens HB513ABR1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Siemens HB513ABR1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Siemens HB513ABR1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht31,44 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesFlexibele ovenruimte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Siemens HB513ABR1. oven

De Siemens HB513ABR1 heeft een capaciteit van 71 liter. Dit is meer dan voldoende om een grote ovenschotel te bereiden of grote stukken vlees. Ook is hij uitgerust met een instelbare grill. Hiermee verwarm je je gerechten binnen een paar minuten. Met de speciale knop "CircoRoasting" verwarm je je gerecht gelijkmatig van boven en van onder. Zo behoud je alle smaken en krijg je je gerecht op de juiste manier gaar. Verder is de oven voorzien van een timer. Je kunt de timer instellen op de gewenste tijd. Wanneer de tijd om is, gaat de oven automatisch uit. Zo maak je je keukenwerk een stuk gemakkelijker. Ook is de oven uitgerust met een zelfreinigend programma. Na iedere bereiding kan je de oven eenvoudig schoonmaken met de handige functie. Zo kan je ook de hardnekkigste resten verwijderen. De Siemens HB513ABR1 heeft een combinatie van kwaliteitsbereiding en eenvoudige bediening. Geniet van de heerlijkste gerechten en maak je keukenwerk een stuk gemakkelijker met deze oven.

Pluspunten
  • Met een bereidingskwaliteit van middenklasse heb je meer mogelijkheden om gerechten te bereiden. Je bedient de oven met topklasse gebruiksgemak erg gemakkelijk. Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken.

Minpunten
  • De oven heeft geen reinigingsfunctie waarmee vuilresten los te weken of te verbranden zijn.

Veelgestelde vragen over de Siemens HB513ABR1. oven

De Siemens HB513ABR1. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Siemens HB513ABR1. oven weegt 31,44 kg. 

De Siemens HB513ABR1. is een Inbouw oven.

De Siemens HB513ABR1. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Siemens HB513ABR1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Siemens HB513ABR1. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Siemens HB513ABR1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Ovenrooster.

Deze Siemens HB513ABR1. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Siemens HB513ABR1. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Siemens HB513ABR1. oven