1. Kookboeken
  2. Azi.

Azi. van Meera Sodha

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Azi. van Meera Sodha. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Meera Sodha.

Specificaties van het kookboek Azi.
HoofdauteurMeera Sodha
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Azi. van Meera Sodha

Azi is een kookboek van de bekende kookboekschrijfster Meera Sodha. Het boek staat vol met heerlijke, gevarieerde en gemakkelijk te maken recepten vanuit de Indiase keuken. De recepten in dit boek zijn samengesteld uit de traditionele Indiase keuken, maar zijn aangepast aan de hedendaagse levensstijl. Meera Sodha heeft haar kennis en ervaring met de Indiase keuken gebruikt om heel veel smakelijke gerechten te maken die je thuis, met veel plezier, kunt maken. Azi is een kookboek waar je veel inspiratie uit kunt halen. Van heerlijke kruidige curry's tot verscheidene soorten roti's en salades. Er zijn ook veel recepten voor vegetariërs en veganisten, wat dit boek uniek maakt. Daarnaast heeft Meera Sodha veel tips en trucs toegevoegd, waardoor je zelfs de meest exotische gerechten kunt maken. Met dit boek kun je je eigen persoonlijke Indiase menu samenstellen, wat het ideaal maakt voor zowel beginners als gevorderden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Azi. van Meera Sodha

Het boek Azi. is geschreven door de auteur Meera Sodha. 

Het kookboek Azi. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Azi. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Azi. van Meera Sodha uitgebracht. Het kookboek Azi. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059569775.

Het kookboek Azi. van Meera Sodha valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken