1. Kookboeken
  2. 500 tajine gerechten.

500 tajine gerechten. van Valentina Harris

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 tajine gerechten. van Valentina Harris. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Valentina Harris.

Specificaties van het kookboek 500 tajine gerechten.
HoofdauteurValentina Harris
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
KeukenMediterrane, Arabisch, Afrikaans, Marokkaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 tajine gerechten. van Valentina Harris

Met deze 500 tajine gerechten kun je genieten van de meest heerlijke, authentieke gerechten uit de Maghreb-keuken. Een tajine is een Marokkaans gerecht dat wordt gestoomd in een speciale aardewerken pot met een conische deksel. Er zijn veel verschillende manieren om een tajine te bereiden. Met de 500 tajine gerechten kun je een verscheidenheid aan heerlijke gerechten maken, variërend van vis- en vleesgerechten tot vegetarische gerechten. De gerechten zijn gemakkelijk te bereiden en gebruiken veel verse ingrediënten. De tajine gerechten zijn smakelijk, gezond en heerlijk geurend. Terwijl het eten langzaam gaart in de tajine zal uw hele huis heerlijk ruiken. Bovendien zullen de gerechten ook nog eens prachtig gepresenteerd worden op het bord. Geniet van een smakelijke, verfijnde en veelzijdige selectie van de meest authentieke gerechten uit de Maghreb-keuken.

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 tajine gerechten. van Valentina Harris

Het boek 500 tajine gerechten. is geschreven door de auteur Valentina Harris. 

Het kookboek 500 tajine gerechten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 tajine gerechten. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 tajine gerechten. van Valentina Harris uitgebracht. Het kookboek 500 tajine gerechten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048311255.

Het kookboek 500 tajine gerechten. van Valentina Harris valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Arabisch, Afrikaans, Marokkaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken