1. Kookboeken
  2. Brood 2.

Brood 2. van Levine van Doorne

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Brood 2. van Levine van Doorne. Een kookboek bestaande uit 208 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Levine van Doorne.

Specificaties van het kookboek Brood 2.
HoofdauteurLevine van Doorne
Aantal pagina’s208
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte Culinair
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Brood 2. van Levine van Doorne

Brood 2 biedt een breed scala aan bakmogelijkheden. Van eenvoudige basisbroden tot meer geavanceerde varianten. In dit boek leer je hoe je zelf een heerlijk en vers brood uit de oven kunt halen. Verschillende soorten deeg zijn mogelijk, zoals gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood. Daarnaast worden er handige tips gegeven voor het kneden, beleggen, bakken en bewaren van het gebakken brood. Je krijgt in Brood 2 ook een aantal originele recepten. Zoals een oudhollands volkorenbrood, een klassiek witbrood, een multigranenbrood en een heerlijk zuurdesembrood. Iedereen kan met deze recepten zelf aan de slag. Met de tips van Levine van Doorne en deze mooie heruitgave van haar tweede boek, zal elke bakkrachtige lezer een heerlijk vers brood uit de oven krijgen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Brood 2. van Levine van Doorne

Het boek Brood 2. is geschreven door de auteur Levine van Doorne. 

Het kookboek Brood 2. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Brood 2. bestaat uit 208 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte Culinair heeft het kookboek Brood 2. van Levine van Doorne uitgebracht. Het kookboek Brood 2. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789462502727.

Het kookboek Brood 2. van Levine van Doorne valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken