GS – Kinderen die overblijven, vinden dat niet altijd even leuk. Als je de broodtrommel van tevoren vult zoals de voorbeelden van @funsfoodart, staan ze vast elke dag te springen om op school – of ergens anders – te lunchen! Op de Instagram pagina van @funsfoodart vind je veel nieuwe ideeën om de lunchbox van je kind te vullen op een leuke en gezonde manier. Hoe het brood eruit ziet is elke dag weer een verrassing, omdat gebruik wordt gemaakt van uitsteekvormpjes van The Lunch Punch. Funda – de bedenker van funsfoodart – voegt daarnaast een leuk kaartje aan de trommel toe voor haar kinderen. Zo wordt het een heerlijk feestje voor jou én voor de kids!

Foto: @funsfoodart

Yumbox
Funsfoodart maakt gebruik van de Yumbox. Deze lunchdoos is kindvriendelijk en bevat verschillende vakjes – compartimenten – om te vullen met allerlei lekkers zoals boterhammen, fruit, groenten, (gezonde) snacks en nog veel meer! Ook kun je dagelijks een nieuwe verrassing toevoegen, zodat je kindje echt uitkijkt naar het openen van de Yumbox.

Foto: @funsfoodart

Brood
Brood behoort tot de basisvoedingsmiddelen. In de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum heeft het een vooraanstaande plek. Want brood is gezond, het bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Maar het is ook lekker, makkelijk en in een enorme variatie verkrijgbaar. Zo past brood bij elk moment van de dag – van ontbijt tot borrelhapje. Kinderen kunnen al heel vroeg beginnen met brood eten, ongeveer vanaf 6 maanden. Op de website van Brood.net vind je alles over brood. Zo zitten er verschillende vitamines en mineralen in brood, zoals ijzer en jodium. Ook krijg je energie van dit product. Ook bevat brood voedingsvezels en eiwitten. Lees hier alles wat je over brood moet weten. 


Niet alleen voor kids
De Yumbox is er voor iedereen en kan ook worden gevuld met een salade, yoghurt of leftover van de avond ervoor. Het gebruik van een Yumbox is ook een duurzame optie, omdat je zo geen verpakkingen meer nodig hebt voor fruit of andere snacks. De lunchboxen zijn ook heel handig voor tijdens een picknick. Is het koud buiten? Picknick dan binnen. Vinden de kids geweldig! Meer tips voor een picknick? Klik hier!

Foto: @funsfoodart

Meer groenten en fruit bij de lunch
In de lunchbox horen natuurlijk ook groenten en fruit. Jij als bakliefhebber kunt deze heerlijke producten daarnaast ook verwerken in allerlei baksels, zoals een hartige taart of een aardbeienslof. Op die manier komen jij en je kind op een makkelijke en leuke manier aan je dagelijkse portie. Bakken met groente en fruit is leuk & lekker! En….heerlijk voor in de lunchbox!

Volg @funsfoodart op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *