De Rotterdamse oliebollen van Bakkerij Klootwijk zijn dit jaar door het AD uitgeroepen tot de allerlekkerste. De uitreiking vond plaats op 27 september. Voor Bakkerij Klootwijk is het extra feest, want in 2010 kregen ze heel slechte kritiek van het testpanel. Dit jaar was het cijfer een 9,5 en sprak de jury over een ‘ultieme bol’ en een ‘bolletje waar je je vingers bij opeet’. Hoe ze dit voor elkaar kregen? Dat lees je in het AD.

Naar Rotterdam
Wil jij ook de oliebollen van Bakker Klootwijk proberen? Deze zijn verkrijgbaar in alle klootwijk winkels en in de oliebollen drive-in bij de bakkerij van 28 t/m 31 december. Op 30 en 31 december zijn de oliebollen ook te koop in de pop-up store in de Markthal.

Klik hier voor de website van de bakker.

Belediging oliebollenbakker
AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis was vorige week te gast in het tv-programma Jinek. Hij beledigde hierbij de oliebollenbakker Jordy Bakker, die het cijfer 1 kreeg voor zijn oliebollen. Nijenhuis zei tegen hem: “Als je net zo oliebollen bakt als dat je praat dan verbaast het me niet dat je als laatste bent geëindigd.” In de uitzending werd ook duidelijk dat de recensies over de oliebollenverkooppunten niet zijn geschreven door medewerkers van het CSO maar door journalisten die de oliebollen ophalen. De discussie over de Oliebollentest laaide hoog op.

Hieronder zie je de uitzending

https://www.youtube.com/watch?v=xX2nwkmf1W8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *