GS – Jingle Bells! Wil je al in de kerstsferen komen? Ga dan eens naar Intratuin Halsteren, daar is echt een een spetterende kerstshow. Bij aankomst zie je al prachtige besneeuwde dennenbomen en binnen is het lekker behaaglijk en gezellig.

Ook foodies en bakkers zullen zich hier thuis voelen, want je kunt er, naast mooie spullen voor in je huis, allerlei lekker eten vinden, zoals chocolade en koekjes. Bak je liever zelf? Dan zijn er voor jou diverse bakmixen van de Antoniusmolen in Halsteren.

Thee, koffie en chocomel
Zin in een echt genietmomentje? Bij iets lekkers hoort natuurlijk thee of koffie. Je vindt veel verschillende smaken en daarnaast ook mooie mokken van bijvoorbeeld Blond Amsterdam.

Het is koud, dus tijd voor warme chocomel! Je kunt speciale chocomel maken met de choc-o-lait. Hiervoor warm je eerst melk op en roer je het stokje met chocolade er langzaam doorheen. Enjoy! Dit merk heeft trouwens ook chocoladelolly’s met sprinkles, smarties of hartjes.

Cupcakes en koekjes
Natuurlijk is december de maand om je kerstboom te gaan versieren! Dat kan met allerlei kerstballen, maar je kunt ook cupcakes en koekjes in je boom hangen. Of een kersthuisje!

Deze zijn trouwens niet eetbaar, dus je kunt er lekker lang van genieten. Hang je liever iets in je boom wat je wel kunt eten? Dan zijn er de speciale Tony Chocolonely met een gat erin. De smaak is lekker winters: melk gluhwein. Dat kan de boom in! Of niet 😉

Vind je dat Intratuin Halsteren de beste Kerstshow van Nederland heeft? Dan kun je tot 3 december stemmen en leuke prijzen winnen, waaronder een high tea! Klik hier om te stemmen. Onder in dit artikel nog een filmpje van de Kerstshow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *