1. Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

5/5

Wordt de Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. is geschikt voor 2 à 3 personen, heeft een laadvermogen van 0,75 kg en een inhoud van 3,2 l. Scroll verder voor meer informatie over de Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

Specificaties van de Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

 

Vermogen1400 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

0,75 kg
Capaciteit in personen2 à 3 personen
MateriaalKunststof
Gewicht4,7 kg
Inhoud3,2 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Grillrooster, Mandje

 

Omschrijving van de Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

Met de Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset kun je eenvoudig verschillende gerechten bereiden. De 10-delige accessoireset bestaat uit een bakblik, pizzapan, grillrekje, 6 siliconen cakevormpjes en een siliconen onderzetter. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Met maar één eetlepel olie bereid je voor een klein gezin frietjes en snacks voor, waardoor deze gezonder zijn dan uit een traditionele friteuse. Met het digitale display kun je 8 verschillende bakprogramma's selecteren voor het garen van vlees, vis, of een cake. Je stelt zelf de gewenste tijd en temperatuur in, waardoor je geen omkijken hebt naar je bereidingen. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset is een ideaal apparaat voor zowel beginners als ervaren keukenchefs. Je kunt al je creatieve ideeën uitvoeren en de lekkerste gerechten bereiden met deze set!

Pluspunten
  • Dankzij de 10-delige accessoireset bereid je gemakkelijk verschillende gerechten. Met het digitale display met touchscreen bedien je de friteuse gemakkelijk. Met een minimale temperatuur van 80 graden Celsius bereid je naast frietjes, snacks ook groenten, vlees, brood en cakes in de airfryer.

Minpunten
  • Er wordt geen receptenboek meegeleverd waaruit je inspiratie haalt om gerechten te bereiden.

Veelgestelde vragen over deze Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.

De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. is 1400 W.

De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. is groot genoeg voor 2 à 3 personen. De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. heeft een inhoud van 3,2 l en een laadvermogen van 0,75 kg.

De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. weegt 4,7 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Grillrooster, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Princess Digitale Aerofryer XL + Accessoireset.