1. Kookboeken
  2. Uit de keuken van Fatima.

Uit de keuken van Fatima. van Fatima El Irari

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Uit de keuken van Fatima. van Fatima El Irari. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Fatima El Irari.

Specificaties van het kookboek Uit de keuken van Fatima.
HoofdauteurFatima El Irari
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijNieuw Amsterdam
KeukenMediterrane, Arabisch, Afrikaans, Marokkaans
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Uit de keuken van Fatima. van Fatima El Irari

Met Uit de keuken van Fatima krijg je de heerlijke recepten van Fatima in huis. Fatima heeft al meer dan vier jaar een succesvolle foodblog met smaakvolle recepten die door kookgekken en beginnende koks gewaardeerd worden. In dit kookboek vind je de meest uiteenlopende gerechten, zoals Marokkaanse klassiekers, zoete desserts en vele andere verrassende gerechten. De recepten worden geleverd met handige stap-voor-stap-foto's en slimme keukentips en -tricks, waarmee je jouw familie en vrienden zal verrassen. Of je nu een liefhebber bent van Marokkaanse keuken of juist zoete baksels, met Uit de keuken van Fatima zul je steeds weer versteld staan van de lekkere en originele gerechten die je kunt bereiden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Uit de keuken van Fatima. van Fatima El Irari

Het boek Uit de keuken van Fatima. is geschreven door de auteur Fatima El Irari. 

Het kookboek Uit de keuken van Fatima. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Uit de keuken van Fatima. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nieuw Amsterdam heeft het kookboek Uit de keuken van Fatima. van Fatima El Irari uitgebracht. Het kookboek Uit de keuken van Fatima. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789046824849.

Het kookboek Uit de keuken van Fatima. van Fatima El Irari valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is Mediterrane, Arabisch, Afrikaans, Marokkaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken