1. Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

5/5

Wordt de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. is geschikt voor 4 à 5 personen, heeft een laadvermogen van 1,4 kg en een inhoud van 7,3 l. Scroll verder voor meer informatie over de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

Specificaties van de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

 

Vermogen2225 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1,4 kg
Capaciteit in personen4 à 5 personen
MateriaalKunststof
Gewicht8 kg
Inhoud7,3 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterJa

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Grillrooster, Mandje

 

Omschrijving van de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat bereid je op een gezonde en gemakkelijke manier een heerlijke maaltijd. De grillplaat zorgt ervoor dat je vlees, vis en groenten op een smaakvolle manier bereidt. Met de airfryer kun je een kip of een (hartige) taart bereiden met maar liefst 1,4 kilogram aan laadvermogen. Ook kun je vlees braden en verse frietjes bereiden voor 4 tot 5 personen. Dankzij de Fat Removal technologie is voorverwarmen niet meer nodig. Het stervormige element aan de onderkant en de dubbele bodem filtert vetdeeltjes uit de circulerende lucht. Hierdoor wordt nog meer vet onttrokken uit je maaltijd dan bij andere airfryers. De uitneembare onderdelen zijn eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine. Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat kun je op een gemakkelijke en gezonde manier een heerlijke maaltijd bereiden! Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat krijg je de kans om op een gezonde en eenvoudige manier heerlijke maaltijden te bereiden. De grillplaat zorgt ervoor dat je vlees, vis en groenten op een smaakvolle manier bereidt. Met de airfryer kun je een kip of een (hartige) taart bereiden met maar liefst 1,4 kilogram aan laadvermogen. Daarnaast kun je vlees braden en heerlijke verse frietjes bereiden voor 4 tot 5 personen. De Fat Removal technologie zorgt ervoor dat er geen voorverwarming meer nodig is. Het stervormige element aan de onderkant en de dubbele bodem filtert vetdeeltjes uit de circulerende lucht. Hierdoor wordt nog meer vet onttrokken uit je maaltijd dan bij andere air.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde grillplaat kun je vlees, vis en groenten grillen in de airfryer. Je ontdooit ook eten dankzij de minimumtemperatuur van 40 graden Celsius. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet wordt.

Minpunten
  • Het snoer is met 0,8 meter vrij kort, dus je zal de friteuse dicht bij een stopcontact moeten plaatsen

    .

    --> Het snoer is met 0,8 meter vrij kort, dus je zal de friteuse dicht bij een stopcontact moeten plaatsen.

Veelgestelde vragen over deze Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. is 2225 W.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. is groot genoeg voor 4 à 5 personen. De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. heeft een inhoud van 7,3 l en een laadvermogen van 1,4 kg.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. weegt 8 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Ja.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Grillrooster, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 + Grillplaat.