1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Bakbijbel.

Kookbijbels Bakbijbel. van Rutger van den Broek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Bakbijbel. van Rutger van den Broek. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rutger van den Broek.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Bakbijbel.
HoofdauteurRutger van den Broek
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Bakbijbel. van Rutger van den Broek

Kookbijbel's Bakbijbel is de ultieme gids voor bakken. Rutger van den Broek leert je stap voor stap alle basisbaktechnieken, zoals het maken van amandelspijs, bladerdeeg, Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 heerlijke recepten. Van heerlijke klassiekers als appeltaart en wentelteefjes tot originele brownies, friandises en tulband. Rutger biedt ook allerlei tips, aanwijzingen en serveersuggesties voor het mooiste bakresultaat. De Bakbijbel is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde bakkers. Met behulp van heldere instructies en duidelijke foto's leer je de technieken en de basisprincipes van bakken. Daarnaast maak je kennis met veel originele en lekkere recepten die je met gemak thuis kunt maken. Van kleine, eenvoudige baksels tot heerlijke, complexe gerechten. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en lekker experimenteren met ingrediënten. Je kunt zelfs je eigen bakrecepten maken, met behulp van de tips en aanwijzingen van Rutger.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Bakbijbel. van Rutger van den Broek

Het boek Kookbijbels Bakbijbel. is geschreven door de auteur Rutger van den Broek. 

Het kookboek Kookbijbels Bakbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Bakbijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Bakbijbel. van Rutger van den Broek uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Bakbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048861262.

Het kookboek Kookbijbels Bakbijbel. van Rutger van den Broek valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken