1. Kookboeken
  2. Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken.

Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. van Tosao van Coevorden

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. van Tosao van Coevorden. Een kookboek bestaande uit 432 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tosao van Coevorden.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken.
HoofdauteurTosao van Coevorden
Aantal pagina’s432
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
KeukenAziatisch, Japans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. van Tosao van Coevorden

Met Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken kun je de authentieke Japanse keuken thuis op tafel zetten. Dit boek bevat meer dan 200 authentieke Japanse recepten die de basis vormen van de Japanse keuken. Van traditionele rijst en soep gerechten en sushi tot verschillende vlees- en visgerechten en snacks. Elke gang wordt met een verzameling aan kleurrijke foto's aangevuld. De Japanse keuken is een prachtige mix van smaken, technieken en ingrediënten. De verschillende gerechten uit dit boek zijn eenvoudig te maken en de ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden. Je leert hoe je traditionele sushi maakt, hoe je Tofu op de juiste manier klaarmaakt, en hoe je de verschillende Japanse gerechten serveert. Ook krijg je tips over de traditionele Japanse keukengerei, zoals het wokken en de kunst van het rijst koken. Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken is een gids die je door de wereld van de Japanse keuken leidt. Geniet van de authentieke Japanse smaken en maak kennis met deze heerlijke keuken. Laat je verrassen en verwonderen door de uitgebreide gerechten, kleurrijke foto's en de perfecte presentatie.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. van Tosao van Coevorden

Het boek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. is geschreven door de auteur Tosao van Coevorden. 

Het kookboek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. bestaat uit 432 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. van Tosao van Coevorden uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048848287.

Het kookboek Kookbijbels De bijbel van de Japanse keuken. van Tosao van Coevorden valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Japans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken