1. Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

5/5

Wordt de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. is geschikt voor 5 à 6 personen, heeft een laadvermogen van 1,6 kg en een inhoud van 6,2 l. Scroll verder voor meer informatie over de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

Specificaties van de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

 

Vermogen1700 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1,6 kg
Capaciteit in personen5 à 6 personen
MateriaalKunststof
Gewicht7,9 kg
Inhoud6,2 l
GerufilterJa
Ingebouwde vetfilterJa

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Geen

 

Omschrijving van de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is een innovatief apparaat dat je een compleet verzorgd menu biedt. Met de volledig geïntegreerde technologie en maar liefst 7 automatische programma's, kun je in een handomdraai allerlei voedsel bereiden. De airfryer biedt de meest geavanceerde luchtcirculatietechnologie, waardoor je zelfs het meest vette voedsel kunt bereiden met een minimale hoeveelheid olie. Daarnaast is het apparaat voorzien van een stoomfunctie, waarmee je bijvoorbeeld groenten of vis kunt bereiden terwijl je de voedselwaarden en voedingsstoffen behoudt. Met het meegeleverde grillrooster kun je verschillende ingrediënten grillen. De airfryer heeft ook een timerfunctie, waarmee je de bereidingstijd kunt instellen. Na gebruik is de airfryer eenvoudig te reinigen, aangezien de losse onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Pluspunten
  • Je grijnst en stoomt ook ingrediënten in deze airfryer. Met de 7 automatische bakprogramma's moet je zelf niet de juiste baktemperatuur en -tijd instellen. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over deze Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. is 1700 W.

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. is groot genoeg voor 5 à 6 personen. De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. heeft een inhoud van 6,2 l en een laadvermogen van 1,6 kg.

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. weegt 7,9 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. heeft een geurfilter: Ja. En een ingebouwde vetfilter: Ja.

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Geen.


 

Alternatieven voor deze Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.