1. Kookboeken
  2. Ketokuur.

Ketokuur. van Pascale Naessens

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Ketokuur. van Pascale Naessens. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Pascale Naessens.

Specificaties van het kookboek Ketokuur.
HoofdauteurPascale Naessens
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijLannoo
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Ketokuur. van Pascale Naessens

Ketokuur is een krachtig boek dat je helpt bij het volgen van een ketogeen dieet. Het boek bevat recepten en uitgebreide uitleg over het ketogeen dieet. Pascale Naessens wordt bijgestaan door twee experts met wie ze regelmatig samenwerkt. Professor endocrinoloog Hanno Pijl staat stil bij de voordelen en nadelen van een ketogeen dieet voor diabetespatiënten. Daarnaast gaat dokter William Cortvriendt dieper in op de gunstige invloed van een ketogeen dieet bij de behandeling van kanker. Ketokuur is een waardevol boek voor mensen die zich inzetten voor een gezonde leefstijl. Het biedt je de kans om de voordelen van een ketogeen dieet te ontdekken, van gewichtsverlies tot het verminderen van de risico's op chronische ziekten. Je krijgt uitgebreide uitleg en recepten om een gezonde maaltijd te bereiden. Met het boek Ketokuur kun je je gezondheid verbeteren en je lichaam transformeren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Ketokuur. van Pascale Naessens

Het boek Ketokuur. is geschreven door de auteur Pascale Naessens. 

Het kookboek Ketokuur. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Ketokuur. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Lannoo heeft het kookboek Ketokuur. van Pascale Naessens uitgebracht. Het kookboek Ketokuur. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789401469517.

Het kookboek Ketokuur. van Pascale Naessens valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken