Wel eens gehoord van een taartarchitect? Esther uit Usselo beoefent dit beroep. Zij werkt bij Bakker Meen in Delden en maakt ware kunstwerken van taarten. Hierover vertelt ze in een interview met Tubantia De afgelopen acht jaar had Esther vanuit huis een eigen bedrijf met de naam ‘De Zoete Taart’.

Foto: Facebookpagina bakker Meen

In die periode won ze internationale prijzen. Ook was ze al bezig om zich in Delden te vestigen, maar uiteindelijk vond ze het risico te groot. De contacten met Jan Meen die ze toen opdeed, bleven echter bestaan en dit jaar vielen de puzzelstukjes in elkaar. “Bakker Meen bakt al lang niet meer alleen brood, maar heeft ook al jaren een chocolade-atelier. Daar past wat ik doe heel goed bij, vooral ook omdat je ook met chocolade veel moois kunt maken. Het is voor mij een hele mooie kans omdat ik mij nu puur op het creatieve gedeelte kan richten en me niet meer hoef bezig te houden met alle andere dingen die komen kijken bij het bakken van taarten.”

Lees het volledige artikel op Tubantia.nl

Esther schrijft op de Facebookpagina van Bakker Meen: “Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website www.dezoetetaart.com en volg ons via Facebook of Instagram. Wil je een taart bestellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We kunnen dan samen je wensen/mogelijkheden bespreken. Ik hoop je snel te zien op mijn nieuwe werkplek in Delden. Elk feest is tenslotte een taart waard!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *