1. Kookboeken
  2. Emma’s Amazing Asia Vega.

Emma's Amazing Asia Vega. van Emma de Thouars

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Emma's Amazing Asia Vega. van Emma de Thouars. Een kookboek bestaande uit 336 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Emma de Thouars.

Specificaties van het kookboek Emma's Amazing Asia Vega.
HoofdauteurEmma de Thouars
Aantal pagina’s336
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Emma's Amazing Asia Vega. van Emma de Thouars

Van de basis van de Aziatische keuken heeft Emma de Thouars verschillende vegetarische gerechten gemaakt die een weerklank vormen in ieder liefhebber van de Aziatische keuken. In het boek vind je een diversiteit aan gerechten zoals krokante salades, luxe soepen, stevige curry's, zoete desserts en heerlijke snacks. De recepten zijn eenvoudig en worden aangevuld met verrassende ingrediënten voor een extra smaak. Neem bijvoorbeeld de Koreaanse bosuipannenkoeken: een heerlijke combinatie van een knapperige koek, gevuld met kimchi, eieren, groenten en noedels. Of de Indiase sperziebonen, een kruidige curry met tamarinde, kokos en een vleugje kardemom. Of de Japanse eiersandwich, een lekkere snack van gebakken ei en maïs. Voor de avontuurlijke kok die geen vlees of vis eet, biedt dit boek ongeëvenaarde keuzes.

Veelgestelde vragen over het kookboek Emma's Amazing Asia Vega. van Emma de Thouars

Het boek Emma's Amazing Asia Vega. is geschreven door de auteur Emma de Thouars. 

Het kookboek Emma's Amazing Asia Vega. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Emma's Amazing Asia Vega. bestaat uit 336 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Emma's Amazing Asia Vega. van Emma de Thouars uitgebracht. Het kookboek Emma's Amazing Asia Vega. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038809892.

Het kookboek Emma's Amazing Asia Vega. van Emma de Thouars valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken