Vind jij het moeilijk om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten te eten? Waarschijnlijk wel, want dat vinden veel mensen lastig. Mogelijk ontbijt of lunch je met brood en denk je op dat moment niet aan groenten. Maar stel dat je deze twee producten kan combineren? Dat de groenten al in het brood zitten? Ja, dat kan met Groentenbrood.

Groentenbrood
Gezond eten hoeft volgens Groentenbrood niet moeilijk te zijn. Brood is één van de meest gegeten producten van Nederland. Het is lekker, makkelijk, snel bereid kan op elk moment van de dag worden gegeten. Daarom combineert Groentenbrood het beste van twee werelden, in één hap het goede en het smakelijke van groenten met het gemak van brood, wordt gemeld op de website www.groentenbrood.nl.

Hoe wordt groentenbrood gemaakt?
Groentenbrood wordt gemaakt zoals ‘normaal’ brood: met gist en tarwe. Tijdens het proces wordt het gebruikelijke ingrediënt water echter vervangen door het sap en pulp van verse groenten. Van dit bijzondere deeg worden GroentenBroodjes en -Bagels in verschillende vormen en maten gemaakt. Geen E-nummers, geen kunstmatige toevoegingen, wel veel groenten in een broodje. Er zijn drie soorten: Italiaanse tomaat, supergroen en wortelbrood.

Waar kun je het kopen?
Groentenbrood is verkrijgbaar bij Bagels&Beans, Leut, New Fork en Just like your Mom-catering. Klik hier om meer over Groentenbrood te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *