In de zomer is kwarktaart het perfecte gebak om van te smullen. Maar het genietmomentje kan nóg perfecter. Hoe? Door kwarktaart met Radler te serveren! Deze nieuwe bakmix van HomeMade is vanaf juni verkrijgbaar in de schappen. Een verrassend verfrissende bakmix waarmee je een heerlijke kwarktaart maakt met jouw favo Radler biertje. Het is de eerste zoete bakmix waaraan je bier moet toevoegen.

Verfrissende verrassing
Radler en kwarktaart zijn beide heerlijk verfrissend met warm zomerweer, dus HomeMade vroeg zich af: kan dat niet samen? De frisse smaak en het kleine bittertje van radler blijkt verrassend goed te combineren met een zoete citroenkwarktaart. HomeMade is de eerste die dit op de markt brengt en daagt hiermee consumenten uit verrassende en nieuwe combinaties te proberen. Het ‘fietsbier’ werd al ruim 100 jaar geleden ontwikkeld in Duitsland, speciaal voor fietsers. Maar het frisse biertje met weinig tot geen alcohol heeft pas de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Zo steeg de penetratie van Radler in 2017 tot 58%.

Bakspullen nodig? Die bestel je bij bol.com

De consument betrokken
Bakken met bier is niet nieuw, zo zijn er zijn al langere tijd bakmixen voor bierbrood op de markt. Er waren alleen nog geen zoete bakmixen met bier. Zonde, vindt HomeMade. De groeiende populariteit van Radler bracht HomeMade op het idee om daar de keuken mee in de gaan. Er zijn verschillende opties voorbij gekomen, maar uiteindelijk was de Radler Kwarktaart de ultieme favoriet binnen én buiten het bedrijf. Ook de consument heeft HomeMade betrokken in het ontwikkelingsproces: de reacties waren verrast, lovend en vooral ontzettend nieuwsgierig.

De Radler kwarktaart is vanaf juni de hele zomer te koop bij o.a. Albert Heijn. De verkoopadviesprijs bedraagt €2,59.

Wat je zelf nog moet toevoegen aan het recept:
1 fles radler bier
500 gram magere kwark
250 ml slagroom
50 gram roomboter
100 ml water

Tip van Baknieuws: serveer de taart na het opstijven met lekker veel fruit. En vergeet de Radler ernaast niet natuurlijk. Cheers!

HomeMade maakt bakken makkelijk – Klik hier voor meer

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *