1. Kookboeken
  2. Blue zones kookboek.

Blue zones kookboek. van Dan Buettner

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Blue zones kookboek. van Dan Buettner. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Dan Buettner.

Specificaties van het kookboek Blue zones kookboek.
HoofdauteurDan Buettner
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Gezin & Relaties Dieet & Gezond Ouderen Levensfasen Boeken

Omschrijving van het kookboek Blue zones kookboek. van Dan Buettner

Het Blue Zones kookboek is een must-have voor iedereen die een gezonde levensstijl wil nastreven. Buettner combineerde eeuwenoude gerechten met hedendaagse ingrediënten om een eenvoudig, toegankelijk en lekker menu te creëren dat uw gezondheid ten goede komt. Het kookboek bevat meer dan 100 gerechten, variërend van simpele salades tot gegrilde vis, gestoomde groente en sappige vruchten. U kunt kiezen uit zowel vegetarische als niet-vegetarische gerechten en uw maaltijden zullen een grote verscheidenheid aan krachtige voedingsstoffen bevatten. Daarnaast bevat het boek ook informatie over de voordelen van het eten van blue zone-gerechten, waaronder een verhoogde energie, een betere vertering en een verminderd risico op chronische ziekten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Blue zones kookboek. van Dan Buettner

Het boek Blue zones kookboek. is geschreven door de auteur Dan Buettner. 

Het kookboek Blue zones kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Blue zones kookboek. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Blue zones kookboek. van Dan Buettner uitgebracht. Het kookboek Blue zones kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000371556.

Het kookboek Blue zones kookboek. van Dan Buettner valt in de categorie Kookboeken Gezin & Relaties Dieet & Gezond Ouderen Levensfasen Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken