1. Kookboeken
  2. Fire, Food Friends Dutch Oven.

Fire, Food Friends Dutch Oven. van Oliver Sievers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Fire, Food Friends Dutch Oven. van Oliver Sievers. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Oliver Sievers.

Specificaties van het kookboek Fire, Food Friends Dutch Oven.
HoofdauteurOliver Sievers
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
HoofduitgeverijRebo Productions
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Fire, Food Friends Dutch Oven. van Oliver Sievers

De Fire, Food Friends Dutch Oven is een innovatief kookgereedschap dat je eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. De oven is gemaakt van gegoten aluminium en is stevig en duurzaam genoeg om uw lievelingsrecepten mee te bereiden. Hij is geschikt voor gebruik in huis, de tuin, op het strand en zelfs op het kampvuur. De Dutch Oven is ontworpen met de hulp van wereldkampioen barbecueën, waardoor je kunt genieten van de heerlijkste gerechten die je kunt bereiden in een oven. Bovendien komt de oven met een gratis boek met recepten die je kunt gebruiken om heerlijke gerechten te bereiden. Er staan ook professionele foto's bij die je inspiratie geven om je creativiteit de vrije loop te laten. De oven is eenvoudig schoon te maken en je kunt er heerlijke, gezonde gerechten mee bereiden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Fire, Food Friends Dutch Oven. van Oliver Sievers

Het boek Fire, Food Friends Dutch Oven. is geschreven door de auteur Oliver Sievers. 

Het kookboek Fire, Food Friends Dutch Oven. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Fire, Food Friends Dutch Oven. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Rebo Productions heeft het kookboek Fire, Food Friends Dutch Oven. van Oliver Sievers uitgebracht. Het kookboek Fire, Food Friends Dutch Oven. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789036644259.

Het kookboek Fire, Food Friends Dutch Oven. van Oliver Sievers valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken