1. Kookboeken
  2. Smokey Goodness Brand New BBQ.

Smokey Goodness Brand New BBQ. van Jord Althuizen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Smokey Goodness Brand New BBQ. van Jord Althuizen. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jord Althuizen.

Specificaties van het kookboek Smokey Goodness Brand New BBQ.
HoofdauteurJord Althuizen
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
KeukenAmerikaans
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Smokey Goodness Brand New BBQ. van Jord Althuizen

Met dit boek van Jord Althuizen krijg je de kans om jezelf een echte Smokey Goodness BBQ chef te noemen. Hij gaat veel verder dan alleen het bereiden van lekkere gerechten. Je leert hoe je je eigen smoker of barbecue maakt, je krijgt tips over het kiezen van kruiden en specerijen en over de juiste manier van koken. Hij geeft ook adviezen over het beheren van een ketelbouilloire en het gebruik van rookhout. Met dit boek kan je je eigen BBQ-ervaring creëren. Je leert hoe je gerechten er mooier uitzien en er heerlijker smaken. Het boek geeft je de kans om je eigen Smokey Goodness BBQ-feest te organiseren met je familie en vrienden. Je kunt ideeën uitwisselen, nieuwe technieken leren en de lekkerste gerechten maken. Laat je verrassen door de veelzijdige smaken die je kan maken met dit boek.

Veelgestelde vragen over het kookboek Smokey Goodness Brand New BBQ. van Jord Althuizen

Het boek Smokey Goodness Brand New BBQ. is geschreven door de auteur Jord Althuizen. 

Het kookboek Smokey Goodness Brand New BBQ. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Smokey Goodness Brand New BBQ. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Smokey Goodness Brand New BBQ. van Jord Althuizen uitgebracht. Het kookboek Smokey Goodness Brand New BBQ. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021590349.

Het kookboek Smokey Goodness Brand New BBQ. van Jord Althuizen valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is Amerikaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken