1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Groentebijbel.

Kookbijbels Groentebijbel. van Mari Maris

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Groentebijbel. van Mari Maris. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Mari Maris.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Groentebijbel.
HoofdauteurMari Maris
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Taal Woordenboeken & Naslagwerken Encyclopedieën & Naslagwerken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Groentebijbel. van Mari Maris

De Kookbijbels Groentebijbel is een must-have voor iedereen die houdt van lekker eten en geïnteresseerd is in de kunst van het koken. Deze kookbijbel bevat meer dan 65 verschillende groentesoorten, waaronder zoete aardappelen, wortelen, kool en broccoli. Daarnaast heeft de Groentebijbel ook 850 verschillende recepten, variërend van zelfgemaakte salades, soepen, stamppotten tot ovenschotels. Elk recept in de Groentebijbel is geïllustreerd met prachtige foto's die je inspireren om aan de slag te gaan. Bovendien biedt de Groentebijbel je meer flexibiliteit door je eindeloos veel variaties te bieden op de basisrecepten. Het boek helpt je ook bij het vinden van de juiste combinatie van groenten en bijpassende serveersuggesties, zodat je kunt genieten van een gezond en smaakvol maaltijd. De Groentebijbel is dus een waardevolle aanvulling op je kookbibliotheek en een onmisbaar hulpmiddel om de kunst van het koken te verkennen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Groentebijbel. van Mari Maris

Het boek Kookbijbels Groentebijbel. is geschreven door de auteur Mari Maris. 

Het kookboek Kookbijbels Groentebijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Groentebijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Groentebijbel. van Mari Maris uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Groentebijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048861286.

Het kookboek Kookbijbels Groentebijbel. van Mari Maris valt in de categorie Kookboeken Taal Woordenboeken & Naslagwerken Encyclopedieën & Naslagwerken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken