1. Kookboeken
  2. Slowcooker recepten tips 3 X 13.

Slowcooker recepten tips 3 X 13. van Rinus Delissen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Slowcooker recepten tips 3 X 13. van Rinus Delissen. Een kookboek bestaande uit 92 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rinus Delissen.

Specificaties van het kookboek Slowcooker recepten tips 3 X 13.
HoofdauteurRinus Delissen
Aantal pagina’s92
TaalNederlands
HoofduitgeverijBoekscout B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Slowcooker recepten tips 3 X 13. van Rinus Delissen

Met deze Slowcooker recepten tips 3 X 13 draagt Rinus bij aan een heerlijke maaltijd. Met een aantal ingrediënten en een slowcooker maak je binnen een paar stappen lekkere gerechten. Rinus deelt zijn kennis door gebruik te maken van zijn Facebookgroep en YouTube kanaal. Op deze manier kan je eenvoudig en snel de recepten bereiden. Het boek bevat meer dan 39 recepten die hij zelf heeft bereid en smakelijk heeft opgegeten. Door deze recepten te gebruiken kun je eenvoudig lekkere maaltijden maken met een minimum aan tijd en moeite. Daarnaast worden er tips gedeeld over het koken met de slowcooker. Deze tips maken het koken met de slowcooker nog makkelijker en leuker.

Veelgestelde vragen over het kookboek Slowcooker recepten tips 3 X 13. van Rinus Delissen

Het boek Slowcooker recepten tips 3 X 13. is geschreven door de auteur Rinus Delissen. 

Het kookboek Slowcooker recepten tips 3 X 13. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Slowcooker recepten tips 3 X 13. bestaat uit 92 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Boekscout B.V. heeft het kookboek Slowcooker recepten tips 3 X 13. van Rinus Delissen uitgebracht. Het kookboek Slowcooker recepten tips 3 X 13. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464505252.

Het kookboek Slowcooker recepten tips 3 X 13. van Rinus Delissen valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken