Ook zo gek op donuts? Maar heb je geen frietuurpan of olie in de buurt of wil je ze gewoon liever niet frituren? Goed nieuws! Er zijn ook donuts die je in de oven kunt bakken. Yes! Check hieronder de lekkerste recepten voor donuts in de oven en ga aan de slag!

Wist je trouwens dat er ook vierkante donuts zijn? Zo leuk!

Koken

Mmm…..donuts!
 1. Met cake-smaak
  Deze gebakken donuts van Fatima hebben een cake structuur en zijn volgens haar verslavend lekker. Je hebt er wel een
  donut bakvorm voor nodig. Check het recept hier!
 2. Met kaneel
  Sindy van Etenbijsindy.nl was al een tijdje op zoek naar een gebakken donut die qua structuur zou lijken op de gefrituurde versie. Ze maakte het recept zelf, lekker met kaneel.
 3. Chocolade & sprinkles
  Wil jij blije gezichten op je feestje? Bak dan deze donuts met chocolade en sprinkles. Lekker luchtig deeg én een stuk minder vet omdat ook dezer in de oven worden gebakken! Check hoe je deze yummy treats maakt via de website van Hetkeukentjevansyts.nl.
 4. Gevuld met jam
  Je kent ze vast wel: die donuts waar jam uit komt als je er een hapje uit neemt. De-li-ci-ous en zoooo verslavend! Op ramadanrecepten.nl vind je de werkwijze voor Amerikaanse donuts uit de oven. Je kunt ze trouwens ook vullen met iets anders, zoals chocolade of banketbakkersroom. Loopt de jam….ehhh het water… jou al in de mond?
 5. Met frambozenglazuur
  Oeh la laa…..frambozenglazuur. Alleen voor die heerlijke topping zou je het recept van thealldaykitchen al uitproberen. Ze lijken een beetje op cakejes en smaken heerlijk! Ook super fijn is dat deze donuts in no time zijn gemaakt.

Wil jij alles weten over donuts? Ook over een luchtige variant die je wel bakt in de olie? Bekijk dan dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *