Consumenten leven steeds bewuster. Ze houden rekening met de producten waarmee ze hun lichaam voeden maar ook wat ze op hun lichaam aanbrengen. Dit melden onderzoekers van 1010 data. Zij verwachten dat vegan de trend van 2018 zal worden. Dit lees je in een artikel van van Livingthegreenlife.

Meer plantaardige producten
In de afgelopen paar jaar is het aantal plantaardige producten en de verkoop ervan online toegenomen. Het aantal online zoekopdrachten voor ‘plantaardig’ is tussen maart 2016 en juli 2017 verdrievoudigd en consumenten hebben 2,7 keer meer plantaardige producten gekocht (online) dan in 2016. Het lijkt erop dat de groei echt is geëscaleerd in maart 2017, het moment waarop de populaire documentaire ‘What the Health’ werd uitgebracht. Klik hier om deze film online te bekijken.

Wat is vegan?
Mensen die geen vlees, vis en dierlijke producten (zoals zuivel, eieren en honing) eten en ook geen dierlijke producten (zoals leer en wol) gebruiken zijn veganisten.

Hoe eet je vegan?
Vegan eten is volgens Sanne van livingthegreenlife echt lekker, leuk en feestelijk! Wil je een keer plantaardig eten maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kun je naar de website www.livingthegreenlife.com. Je kunt ook meedoen aan de LTGL Veganuary maand. Sanne maakte al veel recepten. Hieronder zie je het recept voor Veggie Muffins. Helemaal Vegan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *