Eind maart is het weer zo ver: dan vindt de Cake & Bake Experience van MjamTaart plaats. De Cake & Bake Experience is een zoete beurs en een beleving op het gebied van bakken, taartdecoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en alles wat er bij komt kijken. De nieuwste trends, de moeilijkste technieken, je ziet en beleeft het allemaal op 30 en 31 maart 2019 in de broodfabriek te Rijswijk. Klik hier om een toegangskaart te kopen!

Mjammm…..

Antwoord op al je vragen
Doe mee aan -of bewonder- de bekende Holland Sugar Art Show wedstrijd en volg een (aanschuif)workshop of demo. Hoe doen ze dat toch? Lactose- en glutenvrij bakken, taart vervoeren, chocolade tempereren? Allemaal vragen waarop jij graag het antwoord wilt weten. Tijdens de Cake & Bake Experience 2019 kun jij je laten informeren en direct de producten kopen die je hiervoor nodig hebt!

Meester boulanger en auteur van de Broodbijbel Hiljo Hillebrand, vertelt je alles over brood. Marike Bol van Oh my Pie deelt haar glutenvrije keukengeheimen en Annemarie Pronk bakt haar beroemde kleurrijke spekkoek. Uiteraard ontbreekt de HHB winnares van dit jaar niet! Anna Yilmaz trakteert je op haar baklavataart en geeft antwoord op alle vragen. Ook HHB publiekslieveling Cas Wolters is aanwezig. Hij bakt zijn favoriet: Amsterdamse Koggetjes. Op zaterdag geeft meesterpatissier Hidde de Brabander, bekend van De Brabander Bakt (24Kitchen), een masterclass. Meesterpatissier Jeroen Goossens, hofleverancier van ons Koninklijk huis, demonstreert maar liefst 12 unieke gebakjes.

Doe mee met een workshop
Tijdens de MjamTaart Cake & Bake Experience 2019 staat alles in het teken van leren! En dit komt tot uiting in verschillende soorten workshops, zowel korte laagdrempelige workshops als de workshops voor de iets gevorderden. Zo kun je leren modelleren, oefenen met royal icing technieken, een zeemeermin handtas maken of creatief aan de slag met prachtige cupcake toppers! Ook Hans Spitsbaard, de winnaar van HHB 2018 is aanwezig met een workshop over chocolade en macarons. Benieuwd of er iets voor jou bij zit? Bekijk dan snel hier de workshops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *