1. Kookboeken
  2. De hamster in je brein.

De hamster in je brein. van Maarten Biezeveld

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De hamster in je brein. van Maarten Biezeveld. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Maarten Biezeveld.

Specificaties van het kookboek De hamster in je brein.
HoofdauteurMaarten Biezeveld
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijBertram + de Leeuw Uitgevers Bv
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Gezin & Relaties Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Ouderschap & Opvoeding Fitness & Conditie Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek De hamster in je brein. van Maarten Biezeveld

De Hamster-Brein-Methode uit het boek "De hamster in je brein" is bedoeld om duurzaam gewichtsverlies te realiseren. Dr. Felix Kreier en Dr. Maarten Biezeveld, beiden kinderarts in Amsterdam, benadrukken dat het moeilijk is om na een korte, soms succesvolle afvalpoging, je gewicht ook echt verlaagd te houden. Door deze methode worden verschillende hersengebieden beter op elkaar afgestemd. Zo kunnen we het gewichtsverlies, bijvoorbeeld bij een crashdieet, beter aan en helpt de methode je bij het behalen van je doel. Dr. Felix Kreier promoveerde in het Nederlands Herseninstituut op de invloed van hersengebieden op overgewicht en Dr. Maarten Biezeveld promoveerde op het onderwerp van afweerstoornissen bij kinderen. Daarnaast hebben ze beiden hun eigen specialistische spreekuren, waarin zij kinderen met overgewicht helpen. De Hamster-Brein-Methode helpt je bij het bereiken van een gezond gewicht, waarbij je je voornaamste doel ook kunt behalen: duurzaam gewichtsverlies.

Veelgestelde vragen over het kookboek De hamster in je brein. van Maarten Biezeveld

Het boek De hamster in je brein. is geschreven door de auteur Maarten Biezeveld. 

Het kookboek De hamster in je brein. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De hamster in je brein. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv heeft het kookboek De hamster in je brein. van Maarten Biezeveld uitgebracht. Het kookboek De hamster in je brein. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461562630.

Het kookboek De hamster in je brein. van Maarten Biezeveld valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Gezin & Relaties Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Ouderschap & Opvoeding Fitness & Conditie Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken