1. Kookboeken
  2. BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado.

BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. van Jeroen Hazebroek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. van Jeroen Hazebroek. Een kookboek bestaande uit 112 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jeroen Hazebroek.

Specificaties van het kookboek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado.
HoofdauteurJeroen Hazebroek
Aantal pagina’s112
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. van Jeroen Hazebroek

De BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado is een must-have voor elke kamado-enthusiast. In deze gids vind je een korte, bondige uitleg over stook- en kooktechnieken, waardoor je alle mogelijkheden uit je kamado kunt halen. Ook zit er een verzameling van 30 unieke, bourgondische recepten bij. De recepten variëren van lokale klassiekers tot kazen, groenten en visspecialiteiten. Aan de hand van deze gids zul je zien hoe je heerlijke, smaakvolle gerechten kunt bereiden die zowel beginners als gevorderden zullen aanspreken. Met de BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado kun je dus altijd genieten van een lekker kamado-gerecht, waar je ook bent!

Veelgestelde vragen over het kookboek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. van Jeroen Hazebroek

Het boek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. is geschreven door de auteur Jeroen Hazebroek. 

Het kookboek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. bestaat uit 112 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. van Jeroen Hazebroek uitgebracht. Het kookboek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464040760.

Het kookboek BeterBBQ Keilekker op de kleine kamado. van Jeroen Hazebroek valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken