1. Kookboeken
  2. Vega zónder pakjes zakjes.

Vega zónder pakjes zakjes. van Karin Luiten

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Vega zónder pakjes zakjes. van Karin Luiten. Een kookboek bestaande uit 248 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Karin Luiten.

Specificaties van het kookboek Vega zónder pakjes zakjes.
HoofdauteurKarin Luiten
Aantal pagina’s248
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Vega zónder pakjes zakjes. van Karin Luiten

Veel mensen vinden vegetarisch eten lastig en weten niet goed hoe ze een dagje zonder vlees kunnen volhouden. Daarom heeft Karin Luiten het boek Vega zónder pakjes zakjes geschreven, waarin de lezer wordt meegenomen naar een wereld van vegetarisch koken. Het boek bevat recepten voor alledaagse gerechten die niet alleen lekker, maar ook makkelijk te bereiden zijn. Denk bijvoorbeeld aan linzenmoussaka, preilasagne, Thaise bonenburgers, paprikapaella of filodeegtaart met snijbiet. Met het kookboek Vega zónder pakjes zakjes kunnen mensen op een eenvoudige manier hun eigen vegetarische creaties maken. Het boek is voorzien van vele tips, tricks en variaties op ieder recept. De recepten zijn geïnspireerd door verschillende kookstijlen, zoals de Franse, Italiaanse, Spaanse en Aziatische keuken. Daarnaast biedt het boek ook informatie over de voedingswaarde van de ingrediënten en suggesties voor bijgerechten. Zo kunnen lezers met bijvoorbeeld een risotto, kleurrijke salades of frisse smoothies een gezonde en lekkere maaltijd maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Vega zónder pakjes zakjes. van Karin Luiten

Het boek Vega zónder pakjes zakjes. is geschreven door de auteur Karin Luiten. 

Het kookboek Vega zónder pakjes zakjes. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Vega zónder pakjes zakjes. bestaat uit 248 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Vega zónder pakjes zakjes. van Karin Luiten uitgebracht. Het kookboek Vega zónder pakjes zakjes. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464041255.

Het kookboek Vega zónder pakjes zakjes. van Karin Luiten valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken