1. Kookboeken
  2. Het bloedgroepdieet.

Het bloedgroepdieet. van P.J. D'Adamo

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het bloedgroepdieet. van P.J. D'Adamo. Een kookboek bestaande uit 366 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van P.J. D'Adamo.

Specificaties van het kookboek Het bloedgroepdieet.
HoofdauteurP.J. D'Adamo
Aantal pagina’s366
TaalNederlands
Hoofduitgeverijde Kern
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Het bloedgroepdieet. van P.J. D'Adamo

Het bloedgroepdieet van D'Adamo is een unieke manier om een gezonder leven te leiden. Het stelt je in staat om je bloedgroep te gebruiken als leidraad voor je dagelijkse voeding. Het boek biedt een gedetailleerd voedingsprogramma, vitamine- en mineralensupplementen, kruiden, informatie over ziekten en een bewegingsprogramma. D'Adamo heeft aangetoond dat voedingskeuzes afhankelijk zijn van de bloedgroep van een persoon. Sommige voedingsmiddelen kunnen goed voordelig zijn voor mensen met bloedgroep O, terwijl ze schadelijk kunnen zijn voor mensen met bloedgroep AB. Dit boek geeft je een compleet voedingsprogramma en bewegingsprogramma dat geoptimaliseerd is voor jouw bloedgroep. Je krijgt toegang tot een uitgebreide lijst met recepten, vitamine- en mineralensupplementen, kruiden en informatie over ziekten. Vele mensen hebben de voorschriften van D'Adamo al succesvol toegepast. Je kunt met behulp van dit boek je voeding en levensstijl aanpassen waardoor je meer energie krijgt, je gezonder voelt en je vitaliteit en psychische gesteldheid verbetert. Je leert hoe je je bloedgroep kunt gebruiken als leidraad voor een gezonder leven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het bloedgroepdieet. van P.J. D'Adamo

Het boek Het bloedgroepdieet. is geschreven door de auteur P.J. D'Adamo. 

Het kookboek Het bloedgroepdieet. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het bloedgroepdieet. bestaat uit 366 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij de Kern heeft het kookboek Het bloedgroepdieet. van P.J. D'Adamo uitgebracht. Het kookboek Het bloedgroepdieet. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789032506278.

Het kookboek Het bloedgroepdieet. van P.J. D'Adamo valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken