1. Kookboeken
  2. Lekker simpel zoet.

Lekker simpel zoet. van Sofie Chanou

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker simpel zoet. van Sofie Chanou. Een kookboek bestaande uit 268 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sofie Chanou.

Specificaties van het kookboek Lekker simpel zoet.
HoofdauteurSofie Chanou
Aantal pagina’s268
TaalNederlands
HoofduitgeverijBertram + de Leeuw Uitgevers Bv
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker simpel zoet. van Sofie Chanou

Lekker en Simpel ZOET is een echt bakboek. In dit boek vind je meer dan 125 zoete recepten om je te helpen bij het maken van de lekkerste gerechten. Van taarten, cakes, cheesecakes tot toetjes en koekjes. De recepten zijn eenvoudig te maken en stuk voor stuk heerlijk. Dus als jij ook wat meer zoete lekkernijen op tafel wilt zetten, dan is dit het boek dat je zoekt. De oprichters van het boek, Jorrit en Sofie van Daalen Buissant des Amorie, hebben al eerder kookboeken gepubliceerd met veel succes. Inmiddels zijn al meer dan 150.000 exemplaren van hun boeken verkocht. Met Lekker en Simpel ZOET hopen ze hun succes te versterken en iedereen te helpen de lekkerste zoete gerechten te maken. Zorg dat je er bij bent als dit boek verschijnt en maak van elke dag een feest!

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker simpel zoet. van Sofie Chanou

Het boek Lekker simpel zoet. is geschreven door de auteur Sofie Chanou. 

Het kookboek Lekker simpel zoet. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker simpel zoet. bestaat uit 268 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv heeft het kookboek Lekker simpel zoet. van Sofie Chanou uitgebracht. Het kookboek Lekker simpel zoet. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461562661.

Het kookboek Lekker simpel zoet. van Sofie Chanou valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken