1. Kookboeken
  2. Indorock.

Indorock. van Vanja van der Leeden

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Indorock. van Vanja van der Leeden. Een kookboek bestaande uit 328 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Vanja van der Leeden.

Specificaties van het kookboek Indorock.
HoofdauteurVanja van der Leeden
Aantal pagina’s328
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
KeukenAziatisch, Indonesisch
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Indorock. van Vanja van der Leeden

INDOROCK is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een culinaire avontuur. Geniet van een unieke reis naar Indonesië, met de exotische smaken en kruidige aroma's van de traditionele gerechten. Van de Balinese porchetta tot de romige jackfruitcury, elk gerecht is een belevenis op zich. De heerlijke smaken en intense aroma's zullen u verrassen. We hebben ook veel verschillende vegetarische en veganistische opties beschikbaar, waardoor er voor iedereen iets te vinden is. Kom en ervaar de smaak van Indonesië in onze authentieke restaurant. We hebben de beste en meest exotische gerechten voor u samengesteld, met de meest heerlijke ingrediënten. Laat je verrassen door de unieke smaken van INDOROCK.

Veelgestelde vragen over het kookboek Indorock. van Vanja van der Leeden

Het boek Indorock. is geschreven door de auteur Vanja van der Leeden. 

Het kookboek Indorock. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Indorock. bestaat uit 328 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Indorock. van Vanja van der Leeden uitgebracht. Het kookboek Indorock. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038806761.

Het kookboek Indorock. van Vanja van der Leeden valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Indonesisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken