1. Kookboeken
  2. Jiwa.

Jiwa. van Carl Lemette

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Jiwa. van Carl Lemette. Een kookboek bestaande uit 272 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Carl Lemette.

Specificaties van het kookboek Jiwa.
HoofdauteurCarl Lemette
Aantal pagina’s272
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Jiwa. van Carl Lemette

Jiwa is een uniek en creatief kookboek dat door Mas en Carl is geschreven. Het is een verzameling van authentieke Indische recepten die kleurrijk zijn en vol smaak zijn. De recepten zijn met veel liefde samengesteld en bevatten een grote verscheidenheid aan verschillende smaken en ingrediënten. Daarnaast is het boek ook een ode aan de Indische keuken. Jiwa is een prachtig boek waarin je je ziel en zaligheid terugvindt. De recepten zijn gevarieerd en combineren verschillende smaken en ingrediënten. Ook bevat het boek tips en informatie over de Indische keuken. Daarnaast biedt het boek een platform om je eigen stem te laten horen en bevat het veel liefde en vrolijkheid. Dit boek is een must-have voor iedereen die van koken houdt en de Indische keuken wil ontdekken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Jiwa. van Carl Lemette

Het boek Jiwa. is geschreven door de auteur Carl Lemette. 

Het kookboek Jiwa. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Jiwa. bestaat uit 272 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Jiwa. van Carl Lemette uitgebracht. Het kookboek Jiwa. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038811017.

Het kookboek Jiwa. van Carl Lemette valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken