GS – Rode Rozen & Tortilla’s, een opvallende shop in Delft met een bijzondere naam. “We zijn gespecialiseerd in catering en onze zaak is vernoemd naar het boek Rode Rozen & Tortilla’s. Dit is een culinaire roman en tegelijkertijd een magisch verhaal over een hartstochtelijke liefde”, vertelt eigenaresse Nancy Vroon. “Het boek gaat over liefde en verleiden en dat doen wij ook. Wij verleiden onze klanten met heerlijke producten, die met liefde gemaakt zijn.”

Het schattige pand van Rode Rozen & Tortilla’s in Delft.

Tien jaar
Nancy volgde een patisserie-opleiding en haar partner Ebe is professioneel kok. “Samen maakten we culinaire reizen en namen deze smaken mee terug naar Delft. De mooie shop Rode Rozen & Tortilla’s bestond al en hebben wij overgenomen. Ondertussen bestaat de zaak alweer tien jaar. Met ons team verzorgen we heerlijke lunches, diners, borrels en zoete feestjes bij bedrijven, universiteiten, hotels en op verschillende festivals.”

Een kijkje in het gezellige pand.

Taart
Nancy’s specialisatie is het maken van taarten voor Rode Rozen & Taartjes. “We bieden als cateraar een groot assortiment met hapjes en lekkernijen, maar daarnaast maak ik ook taarten op bestelling en bieden we kleine gebakjes en desserts.”

Doosjes vol lekkers van Rode Rozen & Tortilla’s

“In onze shop worden ook high tea’s, babyshowers en vrijgezellenfeestjes gegeven op donderdag, vrijdag of zaterdag. Het gebeurt regelmatig dat het op die dagen helemaal vol zit met blije mensen. Groepen genieten hier dan aan een prachtige tafel met de meest uiteenlopende lekkernijen. Cheesecake, haagse hopjes cake, mini red velvet, rocky roads en heerlijke hartige hapjes. Allemaal nét even origineler, nét even nog lekkerder.”

Nancy met zoete kleine gebakjes, waaronder een heerlijk Red Velvet hart.

Uniek
Ze geeft aan dat Rode Rozen & Tortilla’s niet echt reclame hoeft te maken. “Vooral bij taarten gaat het heel snel. Als één familielid zo’n mooie taart heeft gehad, wil de ander dat ook. Unieke baksels maken is geweldig om te doen. Elk thema is mogelijk en we variëren met verschillende smaken. Klanten prikkelen mij en daardoor krijg ik inspiratie om iets moois neer te zetten. Zo kunnen zij er een originele en heerlijke happening van maken!”

Meer Bakkers in Beeld? Klik hier

Een prachtige creatie van Nancy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *