1. Kookboeken
  2. De complete Antilliaanse keuken.

De complete Antilliaanse keuken. van Jurino Ignacio

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De complete Antilliaanse keuken. van Jurino Ignacio. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jurino Ignacio.

Specificaties van het kookboek De complete Antilliaanse keuken.
HoofdauteurJurino Ignacio
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijTerrizzi
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De complete Antilliaanse keuken. van Jurino Ignacio

Met deze prachtige receptenboek kunt u een hele wereld aan smaak en kleur in uw keuken brengen. Het boek staat bol van de heerlijke authentieke recepten, waaronder de beste klassiekers uit de Antillen. De recepten zijn eenvoudig te maken en worden aangevuld met mooie foto's die uw keuken en tafel transformeren in een authentieke Antilliaanse ervaring. De complete Antilliaanse keuken bevat zowel eenvoudige als complexe recepten, waaronder voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, drankjes en zelfs de traditionele gerechten zoals Keshi Yena, Pan Bati, Kari Kari en nog veel meer. De recepten zijn gebaseerd op lokale ingrediënten, zodat u de smaak en geur van de Antillen in uw eigen keuken kunt ervaren. Met deze receptenboek kunt u de lekkerste gerechten uit de Antillen maken zodat u kunt genieten van de unieke smaak van de Caribische keuken.

Veelgestelde vragen over het kookboek De complete Antilliaanse keuken. van Jurino Ignacio

Het boek De complete Antilliaanse keuken. is geschreven door de auteur Jurino Ignacio. 

Het kookboek De complete Antilliaanse keuken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De complete Antilliaanse keuken. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Terrizzi heeft het kookboek De complete Antilliaanse keuken. van Jurino Ignacio uitgebracht. Het kookboek De complete Antilliaanse keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082438246.

Het kookboek De complete Antilliaanse keuken. van Jurino Ignacio valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken