1. Kookboeken
  2. Hoe overleef je.

Hoe overleef je. van Michael Greger

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Hoe overleef je. van Michael Greger. Een kookboek bestaande uit 400 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Michael Greger.

Specificaties van het kookboek Hoe overleef je.
HoofdauteurMichael Greger
Aantal pagina’s400
TaalNederlands
HoofduitgeverijUitgeverij Passie
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Fitness & Conditie Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Hoe overleef je. van Michael Greger

Hoe overleef je? is een interessant boek voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en welzijn. Het biedt een uitgebreide kijk op de samenhang tussen voeding en gezondheid, en de verbanden tussen voeding en de oorzaken van veel chronische ziekten. Michael Greger onderzoekt de laatste wetenschappelijke ontdekkingen over voeding, en geeft inzichten in hoe je gezond kunt leven. De auteur legt uit hoe je je voedingspatroon kunt aanpassen, zodat je gezond en energiek kunt blijven. Hij richt zich voornamelijk op plantaardige voeding, maar bevat ook informatie over het verminderen van het verbruik van vlees en andere voedingsmiddelen met een hoog risico. Hij leert je ook hoe je een gezonde levensstijl kunt ontwikkelen, zoals het belang van regelmatige lichaamsbeweging en het bewaken van gezonde slaapgewoonten. Daarnaast geeft hij tips over hoe je zo min mogelijk schadelijke stoffen binnenkrijgt via de voeding. Hoe overleef je? is een goed boek voor iedereen die op zoek is naar een gezondere levensstijl. Het biedt een krachtige combinatie van wetenschappelijke kennis en praktische tips. Het boek is een must-have voor iedereen die serieus bezig is met gezondheid en het verbeteren van de levensstijl.

Veelgestelde vragen over het kookboek Hoe overleef je. van Michael Greger

Het boek Hoe overleef je. is geschreven door de auteur Michael Greger. 

Het kookboek Hoe overleef je. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Hoe overleef je. bestaat uit 400 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Uitgeverij Passie heeft het kookboek Hoe overleef je. van Michael Greger uitgebracht. Het kookboek Hoe overleef je. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789492847003.

Het kookboek Hoe overleef je. van Michael Greger valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Fitness & Conditie Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken