1. Kookboeken
  2. Lekker simpel.

Lekker simpel. van Sofie Chanou

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker simpel. van Sofie Chanou. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sofie Chanou.

Specificaties van het kookboek Lekker simpel.
HoofdauteurSofie Chanou
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijBertram + de Leeuw Uitgevers Bv
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker simpel. van Sofie Chanou

Na lange tijd van vragen en mailtjes is het eindelijk zo ver, het eerste kookboek van Lekker en Simpel is er! Sofie & Jorrit hebben niet alleen de tekst en foto's aangepast, maar bijna alle recepten zijn opnieuw gemaakt. Groenten en kruiden zijn toegevoegd zodat de recepten meer in lijn zijn met de ideeën van tegenwoordig. In totaal staan er maar liefst 100 recepten in dit kookboek, waarvan 50 de populairste recepten van hun blog (www.lekkerensimpel.com) zijn. Een leuk detail is dat er ook een extra hoofdstuk in dit kookboek staat met tips en trucs van Sofie & Jorrit. Hierin staan onder andere tips over het bereiden van verschillende gerechten, maar ook over het kiezen van de juiste ingrediënten. Verder kunnen lezers van dit kookboek ook genieten van leuke verhalen en anekdotes die door Sofie & Jorrit zijn toegevoegd. Kortom: dit kookboek heeft voor ieder wat wils!

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker simpel. van Sofie Chanou

Het boek Lekker simpel. is geschreven door de auteur Sofie Chanou. 

Het kookboek Lekker simpel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker simpel. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv heeft het kookboek Lekker simpel. van Sofie Chanou uitgebracht. Het kookboek Lekker simpel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461562548.

Het kookboek Lekker simpel. van Sofie Chanou valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken