1. Kookboeken
  2. Athína.

Athína. van Chloé Monchalin

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Athína. van Chloé Monchalin. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Chloé Monchalin.

Specificaties van het kookboek Athína.
HoofdauteurChloé Monchalin
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
KeukenMediterrane, Grieks
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Athína. van Chloé Monchalin

In 'Athína' van Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet ontdek je 80 heerlijke Griekse recepten. Van aperitiefjes en salades tot desserts en cocktails - in dit kookboek kom je alles tegen wat je maar wilt. Maak een traditionele souvlaki, een orzo risotto met venusschelpen of een spinazietaart met feta. Natuurlijk hebben de chefs ook heerlijke zoete desserts en sprankelende cocktails bedacht. Bij elk recept zie je prachtige, zonnige sfeerfotografie. Daarnaast vind je ook een aantal culinaire aanraders voor als je zelf naar Athene op vakantie gaat. Zo kun je bijvoorbeeld de lokale markt bezoeken en de beste producten uitkiezen. Geniet van authentieke Griekse gerechten met de beste ingrediënten. 'Athína' is een echte must-have voor liefhebbers van de Griekse keuken - of voor wie heimwee heeft naar dit heerlijke vakantieland! In 'Athína' van Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet staan 80 heerlijke Griekse recepten. Van aperitiefjes en salades tot desserts en cocktails, je vindt in dit kookboek van alles. Geniet van een traditionele souvlaki, een orzo risotto met venusschelpen of een spinazietaart met feta. Maar ook heerlijke zoete desserts en sprankelende cocktails zijn te vinden. Bij elk recept krijg je een kijkje in de zonnige sfeer in Griekenland, waardoor je helemaal in de vakantiestemming komt. Daarnaast vind je ook een aantal culinaire aanraders voor als je zelf naar Athene op vakantie gaat. Ga de lokale markten af en ontdek de beste producten voor authentieke Griekse gerechten. 'Athína' is een echte must-have voor liefhebbers van de Griekse keuken - of voor wie heimwee heeft naar dit heerlijke vakantieland!

Veelgestelde vragen over het kookboek Athína. van Chloé Monchalin

Het boek Athína. is geschreven door de auteur Chloé Monchalin. 

Het kookboek Athína. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Athína. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek Athína. van Chloé Monchalin uitgebracht. Het kookboek Athína. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023017103.

Het kookboek Athína. van Chloé Monchalin valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Grieks. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken