1. Bosch HBA533BS1.

Bosch HBA533BS1. oven

5/5

Met de Bosch HBA533BS1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch HBA533BS1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch HBA533BS1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht31,24 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch HBA533BS1. oven

De Bosch HBA533BS1 is een inbouw solo oven die het bereiden van hoofdgerecht en dessert in één keer mogelijk maakt. Met de 3D lucht verspreidt de oven de warmte, zodat je gerecht van alle kanten gaart. Het maakt de perfecte maaltijd bereiding eenvoudig. Met een inhoud van 71 liter heb je genoeg ruimte voor een grote schaal kip of kalkoen. Ook kan je gebruik maken van de grillfunctie voor het krijgen van een krokante laag kaas op je lasagne. Na gebruik is de oven gemakkelijk schoon te maken met de katalytische functie. Deze verbrandt het vet op de wanden boven de 200 graden Celsius, waarna je alleen nog een doek langs de bodem, de deur en het rooster hoeft te halen. Hiermee bespaar je tijd en onderhoud.

Pluspunten
  • De katalytische wanden nemen vuil op en verbinden dit, zodat je de oven sneller schoon kunt maken. Dankzij turbo hetelucht is het mogelijk om gerechten op meerdere niveaus te bakken. Met bereidingskwaliteit middenklasse kun je meer opties hebben voor het bereiden van gerechten.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten kunt verwarmen

    .

    Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven niet automatisch uit.

Veelgestelde vragen over de Bosch HBA533BS1. oven

De Bosch HBA533BS1. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch HBA533BS1. oven weegt 31,24 kg. 

De Bosch HBA533BS1. is een Inbouw oven.

De Bosch HBA533BS1. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch HBA533BS1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch HBA533BS1. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch HBA533BS1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Ovenrooster.

Deze Bosch HBA533BS1. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch HBA533BS1. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch HBA533BS1. oven