1. Siemens HM676G0S6.

Siemens HM676G0S6. oven

5/5

Met de Siemens HM676G0S6. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Siemens HM676G0S6. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver, Zwart.

Specificaties van de Siemens HM676G0S6. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud67 l
Gewicht46 kg
KleurZilver, Zwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Siemens HM676G0S6. oven

De Siemens HM676G0S6 is een veelzijdige oven die elk gerecht kan bereiden. De oven heeft een heteluchtfunctie, boven- en onderwarmte, een magnetronfunctie en een grill. Daarnaast heeft deze oven ook het Home Connect systeem. Dit betekent dat je de oven kunt bedienen via een app; vanaf je werk of onderweg kun je je oven instellen voor een lekkere maaltijd wanneer je thuiskomt. Je kunt alle recepten bekijken en de ingrediëntenlijst bekijken. Zo weet je precies wat je in de supermarkt moet halen. Nadat je thuis bent, kun je de oven via de app vertellen wat je wilt koken. De oven weet dan welk kookprogramma hij moet gebruiken. Ook het reinigingsproces is gemakkelijk met de oven. Dankzij het pyrolyse systeem verbrandt het vuil en hoef je alleen nog met een doekje over de oven te gaan. Zo ben jij snel klaar met het schoonmaken.

Pluspunten
  • Met een topkwaliteit van voorbereiding heb je veel mogelijkheden om gerechten te maken. Met het reinigingssysteem Pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet. Dankzij de telescopische rails kun je het gerecht uit de oven halen zonder jezelf te branden.

Minpunten
  • Warmte verwarmt met minder vermogen van 900 watt langzamer dan vergelijkbare combi ovens.

Veelgestelde vragen over de Siemens HM676G0S6. oven

De Siemens HM676G0S6. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Siemens HM676G0S6. oven weegt 46 kg. 

De Siemens HM676G0S6. is een Inbouw oven.

De Siemens HM676G0S6. oven heeft een inhoud van 67 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Siemens HM676G0S6. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Siemens HM676G0S6. oven is Zilver, Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Siemens HM676G0S6. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel.

Deze Siemens HM676G0S6. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Siemens HM676G0S6. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Siemens HM676G0S6. oven