1. Kookboeken
  2. Gewoon koolhydraatarm.

Gewoon koolhydraatarm. van Anna-Karina van Denderen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Gewoon koolhydraatarm. van Anna-Karina van Denderen. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Anna-Karina van Denderen.

Specificaties van het kookboek Gewoon koolhydraatarm.
HoofdauteurAnna-Karina van Denderen
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijStichting Gewoon Goed Eten
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Klinische & Interne geneeskunde Gezondheidsproblemen Endocrinologie & Diabetes Diabetes Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Gewoon koolhydraatarm. van Anna-Karina van Denderen

Gewoon koolhydraatarm is een kookboek met meer dan 100 gewoon makkelijke koolhydraatarme recepten. Van ontbijt tot desserts en alles ertussenin, zodat je geen moeite hoeft te doen om een verrukkelijke maaltijd op tafel te zetten. Het boek is gebaseerd op het populaire foodblog koolhydraatarmrecept.nl, wat betekent dat je verzekerd bent van een betrouwbare bron van informatie en recepten. Daarnaast bevat het boek ook weekmenu's, zodat je een week lang op een gezonde manier kunt eten. De recepten zijn makkelijk te volgen en je hebt geen speciale ingrediënten of kookvaardigheden nodig om ze te maken. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens koolhydraatarm. In Gewoon Koolhydraatarm vind je alles wat je nodig hebt om een verrukkelijke koolhydraatarme maaltijd op tafel te zetten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Gewoon koolhydraatarm. van Anna-Karina van Denderen

Het boek Gewoon koolhydraatarm. is geschreven door de auteur Anna-Karina van Denderen. 

Het kookboek Gewoon koolhydraatarm. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Gewoon koolhydraatarm. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Stichting Gewoon Goed Eten heeft het kookboek Gewoon koolhydraatarm. van Anna-Karina van Denderen uitgebracht. Het kookboek Gewoon koolhydraatarm. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082659818.

Het kookboek Gewoon koolhydraatarm. van Anna-Karina van Denderen valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Klinische & Interne geneeskunde Gezondheidsproblemen Endocrinologie & Diabetes Diabetes Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken